Pili on nyt täysin jo kunnossa, ihana huomata, kuinka paljon ihmiset välittää :) (itse kun sairastaa, niin ei paljoa empatiaa heru ;)...).
Perjantaina Pili sai jo lampaan koiven puuhailtavakseen, eikä mennyt aikaakaan, kun koipi oli kadonnut. Tajusin siinä aamulehteä lukiessani, että tuo on saanut senkin syötyä kokonaan. Pientä sellaista paniikinpoikasta taas ilmeni, mutta onneksi suoli toimii ja luut oli sulanut normaalisti. Taidampa kuitenkin jatkossa antaa puuhaluiksi vain rustoa tai sitten isoja naudan/hirven jalakoja.

Hirvenjalka tuolla pakastimessa odottais, että muistaisin ottaa sen täältä asuntolasta joskus mukaan kotiin. Tosin nyt tuli jo lumet, mutta josko nuo tuosta vielä sulavat ja jos reijät täyttyisi päästä sen verta, että muistaisi napata koiven mukaan niin pääsisi jäljestämään.

Tokossa ollaan nyt Pilin kanssa käyty, kyllähän tuosta olisi ainesta, oppii asiat nopeammin kuin minä. Hankalaa vaan täällä Asikkalassa reenaus, kun minkä koulutunneilta kerkee, niin täällä on ihan pilkkopimeää. Katulamppuja on todella nihkeesti ja lenkilläkin joudutaan kiertämään hämärässä "ravirataa", kun ei tielle uskalla pimeään lähteä kävelemään. Nyt vielä tuo liukkaus tähän päälle. Maneesissa on hyvä reenata, sillon kun on vapaata. Joka ilta siellä on kyllä agi-reenejä ja yleensä olenkin ratsastustuntien jälkeen kerennyt vähän reenaamaan esim. hyppyä ennen koirien tuloa. Ja sitten onkin Pilin suu täynnä hiekkaa kun pyörittelee palloa siellä hiekassa :D.

Voittaja-kisaa tässä odotellaan, toivottavasti menis hyvin, piristäisi vähän arkea. Pilissä olis kyllä voittaja-ainesta, mutta se onkin puolueellinen mielipide :). Lupauduin olemaan edustamassa meidän koulua (koulutuskeskus salpaus, asikkala) sunnuntaina klo 14-16. Saa tulla morjestelemaan ja kyselemään vaikeita kysymyksiä!!

Ainiin, ja itsenäisyyspäivänä mennään Tampereelle ryhmikseen (sinne on kuulemma ilmoittautunut 90 labua!!!) turisteiksi Pilin kanssa. Tavataan siellä ensimmäistä kertaa labunarttu Lara, täytyy muistaa ottaa kamera mukaan niin saahaan todistusaineistoa, jos vaikka rakkaus roihahtaa :).