Tänäyönä on tullutkin itkettyä silmät päästä - Pili oksensi illalla sellaista vaaleata sitkeän oloista kiisseliä, en ajatellut sen olevan mitään vakavaa ja menin nukkumaan. En kuitenkaan saanut nukutuksi, kun kuulin koiran vaihtavan jatkuvasti paikkaa ja sitten lopulta oksentavan taas. Nousin ylös ja sitten huomasinkin, että tuon mahassa oikein velloi, aivan kuin pieni korispallo olisi heilunut mahassa puolelta toiselle. Siinä parkaisin ekan kerran, ja asiaa ei auttanut se, että Pilin takapää meni hassusti, ihan kuin se olisi ollut kyykyssä.

Läksin sitten viemään Piliä ulos, kevyt kävelyhän auttaa melkein jokaiseen ongelmaan. Koira hyökkäsi samantien syömään heinikosta ruohoja. Yritti ulkona tehdä vielä kakatkin, mutta ei sitten tullut mitään. Ennen sisääntuloa iski taas kauhia kouristus, se pieni korispallo tuli taasen esiin ja velloi Pilin vatsassa ja sitten tuli ruoho-oksennusta. Soitin sitten päivystävälle eläinlääkärille, hän käski vaan juottaa koiralle vettä, jotta tietää, että onko putket auki. Sen enempää hän ei voinut auttaa, koska ei voi päivystyksessä alkaa leikkaamaan. Täytyy siis kärvistellä 7-8 asti tässä, että pääsee soittamaan eläinlääkärille. Ainiin, enkä edes saa Piliä juomaan vettä.

Pilin mahaa kun koskettaa hellästi, niin aristaa selvästi. Välillä se pieni korispallo taas katoaa mahasta ja Pili pystyy taas kävelemään normaalisti. Koitan rauhottaa tuota nukkumaan, mutta se nousee kokoajan ja kuljeksii ja menee uudelleen maaten. Kipuja on varmasti paljon :(. Jotenkin toivoton olo, kun ei voi tehdä mitään.. Kävin sen kanssa jo uudelleen ulkona, ja siellä se oksensi taas, lähinnä sellaista ihan tumman keltaista erittäin pahanhajuista lillinkiä. Se kulkee silleen takapäätä venyttäen matalana, kun mahassa velloo.

Kauhea tiedottomuuden tunne ja pelko tulevasta, mitä jos Pili ei pärjää leikkaukseen asti?? Tuo vain on levoton ja katsoo minua silmiin pyytävästi kokoajan, tuntuu pahalta kun ei voi tehdä mitään.. Pitäisi yrittää vaikka nukkua niin 2 tuntia menisi nopeammin.