Pilne pääsi tänään ensi kertaa ihka oikeeseen metsästykseen mukaan (minulle myös eka kerta!): aamuviideltä lähdettiin pellonreunaan odottelemaan kyyhkysparven saapumista. Alkoi satamaan vettä ikävästi, joten lintujakaan ei juuri näkynyt - saaliimme viiden tunnin jälkeen oli 5 kyyhkystä, joten eipä ole päätä huimaavaa :D.
Ensimmäisen noudon kohdalla Pili hieman empi suuhun ottamista, koska puhu oli vielä elossa, lämmin ja märkä, ja kaiken lisäksi siitä lähti älyttömän paljon höyhentä! Noutovietti voitti silti ällötyksen ja Pili kantoi linnun passipaikallemme (kuva1).
Seuraavien tipujen tippuessa Pili toimi kuin vanha tekijä. Poijjaat olivat tyytyväisiä koiran työskentelyyn, ja päästään toistekin mukaan! Toivottavasti seuraavalla kerralla osuu paremmat kelit, ettei Pilillekään käy aika pitkäksi. Tässä vielä hurja metsästyskoiramme vielä hurjemman saalismäärän kanssa (kuva2)!

IMG_9106.jpg?t=1218467918IMG_9109.jpg?t=1218467942

Harmi kun kaikki in action-kuvat on epäselviä sateen ja vauhdin takia. No täs on yks:
IMG_9108-1.jpg?t=1218469528


Lisää kuulumisia:

Pilistä tulee vuohipaimen! Mennään syyskuussa 4 viikon ajaksi vuohitilalle lypsämään kuttuja. Perheellä on itsellä yksi labbis ja yksi labbissekoitus, joten Pili on ehdottoman tervetullut mukaan aina työpäivien ajaksi :)! Käytiin kerran jo tutustumassa, ja Pili oli sitä mieltä, että ulkona tarhassa olleet kilit olivat parhaimpia leikkikavereita.

Lähdetään marraskuussa taas Viroon valloittamaan. Mielessä on pyörinyt myös lokakuun Liettuan reissu, joka jää sitten nähtäväksi, kun mami unohti ilmoittautua halvimmilla hinnoilla... Opiskelijabudjetilla ei tee mieli maksaa 40€ enemmän.

Tässä heinä-elokuussa ei juuri kummempaa ole ehtinyt tapahtumaan, navettahommissa Pili on välillä ollut mukana ja viikonloput reissattu yhdessä sielläsuntäällä, lähinnä maaseudun rauhassa oleiltu. Talon edessä päivät pitkät löhöily on tuonut Pilistä esiin lieviä vahtikoiraominaisuuksia, satunnaisia haukahduksia on kuulunut välillä, kun tiellä on kävellyt joku tuntematon. Toivottavasti tuo vahti jää tuohon, toistaiseksi pihaan on saanut tulla kuka vaan uskaltaa hännänheilutuksen ja kengänryöstön sekamelskaan :).