No nyt tästä näyttelymenestys vain paranee; Pili on ruvennut tänä iltana ontumaan vasenta takakoipeensa. Kävin tassun läpi lasinsirpaleiden/murtumien varalta, mutta ei sieltä mitään epänormaalia löytynyt, ei ollut koipi turvonnut, ei verta eikä haavoja. Koira kävelee niin omituisesti, etten viitsi sitä enää viedä iltapissallekkaan, täytyy jättää takapihan ovi auki jos tulee yöllä hätä. Aamulla sitten näkee, että lähdetäänkö Kotkaan ollenkaan..

Löysin oikeasta eturaajasta punkin, hienoa, vaikka kolmenkympin exspot on toiminnassa... oiskohan siltikin pitänyt ottaa se viiden euron yrttipanta, kun on pysynyt punkit poissa kahtena edellisenäkin kesänä sillä. Pesin sitten oikein shamppoolla koko koiran, täytynee laittaa uus satsi exspottia sitten varoajan jälkeen lisää. Meillä on kyllä niin heikko panostus huomiselle päivälle, että oikein itkettää.

Koitin ottaa punkista supermakrolla kuvaa, mutta huono kuvaaja ja paska kamera niin tiijätte lopputuloksen...

EDIT: Lauantai aamuna Pili ontui edelleen, joten Kotkaan meno sai jäädä. Sen sijaan kiikutin kolmella jalalla hyppivän koiran päivystävälle eläinlääkärille. Lekuri tunnusteli jalan; ei turvotusta, ei murtumia, ei verta eikä haavoja: "varvas on varmaan nyrjähtänyt". Tästä tiedosta maksoin 66,60€ ja unohdin pyytää lääkärintodistuksen, että olisi voinut koittaa saada kotkan näyttelystä rahat takas. Lähdimme lääkäriasemalta ja siinä pihassa Pili nostikin jalkaa sopivan puskan kohdalla - nosti siis tervettä jalkaa astuen "kipeän" jalan päälle koko painollaan. Sen jälkeen piski ei enää edes muistanut olevansa kipeä, eli lekurilla käynnistä oli edes jotain hyötyä. Tosin olin niin vihainen, että Pili joutui pakkopotemaan loppuillan muka-kipeetä koipeensa, jotta pääsin vähän tuulettamaan aivojani (ja lompakkoa myös).