Pilillä oli nyt elämänsä ensimmäinen hotspot. Jouduin ajelemaan kaikki karvat veks kaulalta ja poskesta. Onneksi märkiminen loppui nopeasti desinfioinnilla ja kuivana pitämisellä. Ostin jopa kolmea eri mömmöä, bacibactin pulveria, terra-poly antibioottivoidetta ja mustista&mirristä vielä jotain ihan hotspoteille tarkoitettua vaahtoa, jota olenkin sitten käyttänyt.

PICT0229.jpg?t=1182934365

Ensi lauantaina olisi edessä taas koettelemus - Kotkan kansainvälinen koiranäyttely. Maksettu on niin täytyyhän tuo scarface sinne viedä, tuleepahan ainakin kokemusta.. Lapukat aloittaa klo12.20 joten eiköhän me maitojunalla tulla jo siinä yhdenkahden aikaan kotiin :D (mistä sitä tietää vaikka tuomari tykkäisikin rotumääritelmien mukaisesta veden kanssa läträäjästä, jolla on naama ruvella :D)

Kaiken kukkuraksi heräsin tänä aamuna paskan hajuun. Annoin Pilille tuossa yhden broilerinsiiven niin eiköhän se ole taas laittanut mahan sekaisin. Mistä luinkaan, että "broilerinsiivistä ei mene minkään koiran maha kuralle". Tervetuloo tänne vaan siivoomaan.

Mutta nyt pitää rientää tienaamaan rahaa.