Alkuviikosta ei muuta kivaa mainittavaa, mutta tiistaina kävimme Fannin kanssa uimassa pikkuhermannin koirarantsussa. Fanni oli ollut mökillä ja tietysti siellä pulikoinut jatkuvasti vedessä, mutta silti virtaa piisasi juoksuttaa Piliä, joka olisi tosin mielummin jäänyt kosiskelemaan romanttisesti rannalle.

Perjantaina lähdettiin sitten Tampereelle, jossa Viivi ja Mingo odottivatkin. Käytiin kahdesti juhannuksen aikana uimassa, jälkimmäisellä kerralla Pili oli yksin ja hyppi laiturinnokasta järveen ja koitti pelastaa mamman vetämällä peukalosta :D. Lauantain uimareissu oli hieno, jopa Viivi innostui uimaan ja Mingo hyppäsi pariin otteeseen Pilin perässä järveen. Kuvamatskua on paljon, tässä parhaimpia:

Kuva008.jpg?t=1182845376
Kuva015.jpg?t=1182845408
Kuvassa vasemmalla polskahtaa Pili synnyttäen suuria aaltoja ja oikealla hieman vaatimattomammin sukeltaa Mingo. Harmi, ettei yrityksistä huolimatta saatu koirat ilmassa -kuvaa.
Ylemmässä kuvassa Viivi uskaltautui irroittamaan tassut pohjasta ja lähti Pilin kanssa uiden keppiä noutamaan.
Kuva016.jpg?t=1182845585
Kuva069.jpg?t=1182845843
Ylemmässä Mingo on Pilin uimakoulussa.
Alemmassa kuvassa Pilin ja Mingon lisäksi narttulapukka, joka pistäyty uimassa Pilin kanssa. Nimeä en nyt millään saa mieleeni. Mingo oli vähän mustasukkainen ja komensi rouvaa kovasti. Seuraukseksi siitä neiti M jouti autoon jäähylle ja lopulta kaikki lähdimme pois rantsulta.

Unohdin mainita, että lapukkarouvan seurassa tulleet pikkupojat huutelivat äitilleen "kumpi noista on meidän koira!" :D