Laiskimuksena kirjoitan tälleen vasta jälkikäteen, ja nyttenkin jo toisen kerran samasta asiasta. Edellisen romaanin tuhosin painamalla "palaa tallentamatta" nappia, kun olisi vaihtoehtoisesti voinut painaa "tallenna ja julkaise" nappia. Noh, ei voi ku sanoo et elämä on...
Elikkäs tasan viikko sitten lauantaina, 2.6.2007 käväistiin Mouhijärvellä näyttämässä maalaistolloille mistä kukko kusee ;). Mukana oli parivaljakot Maikku&Ava sekä Lotta&Ekku. Kiharanoutajien kehä oli lapukoitten kanssa samaan aikaan, joten kanssatovereidemme menestyksestä ei näköhavaintoja saatu, kuulopuheilla meni kuulemma ihan ookoosti.
Mutta Pilillä meni paremmin kuin koskaan ! Oman luokkansa voiton lisäksi napsahti ensimmäistä kertaa ROP sekä toinen serti. Ryhmäkehä meni vähän pipariksi, ja ihan aiheesta, oltiin sentäs odoteltu helteessä kolme-neljä tuntia. Aurinko mollotti kirkkaalta taivaalta ja varjopaikat oli avonaisella alueella vähän hakusessa, onneksi auto saatiin varjoon ja takaloossi pysyi viileänä. Alkoi suututtamaan Pilin kiukuttelu kehässä, vaikka omatunto kolkutti koiran pakottamisesta siihen polttavaan auringonpaisteeseen takaisin.
Joka tapauksessa  ollaan edistytty joka näyttelyssä askeleenverran, joten ehkäpä ensi lauantain Kotkan KV:ssä pärjäämme myös RYP-kehässä ;)

Tässä tuloksemme Mouhijärveltä:

IMG_0471.jpg?t=1181415080
IMG_0473-1.jpg?t=1181415421

Ja sitten äiskän tulokset:.............. t-paita rajojen lisäksi nenänpää sekä kaula saivat mukavaa punakkuutta

02062007.jpg